21.6.2016

Energiapalvelut

HTJ:n energia-asiantuntijat palvelevat energiatehokkuuteen liittyvissä asioissa niin uudisrakennushankkeissa kuin olemassa olevissakin kiinteistöissä.

Uudiskohteissa palvelut kattavat energianäkökulman aina tarveselvitysvaiheesta alkaen, esimerkiksi elinkaari- ja energialaskennan avulla. Olemassa olevien kiinteistöjen energiatehokkuutta voidaan tarkastella energiakatselmusten tai kohdennettujen selvitysten avulla.

”Energia-asiantuntija on syytä ottaa mukaan hankkeeseen jo heti alussa, jolloin ehditään vaikuttamaan energiatehokkuuteen myös kustannukset optimoiden”, kertoo HTJ:n toimialapäällikkö Timo Heiskanen.

Perinteisten energiakatselmusten ja -todistusten lisäksi meiltä saat myös rakennuslupiin liittyvät energiaselvitykset, energia- ja olosuhdesimuloinnit sekä ympäristösertifiointeihin liittyvät konsultoinnit. Kokonaisvaltaiset palvelumme kattavat myös energiatehokkuushankkeiden rakennuttamistehtävät aina käytönaikaiseen energiaseurantaan saakka.

Räätälöimme kunkin toimeksiannon aina asiakkaan tarpeen mukaisesti, jolloin energiatehokkaaseen lopputulokseen päästään kustannustehokkaasti.

Löydä yhteystiedot ja lue lisää HTJ:n energiapalveluista ja ympäristöluokituksista.