16.1.2019

HARJOITTELIJA/ KESÄTYÖNTEKIJÄ infrarakennuttamispalveluihin

Haemme kahta (2)

HARJOITTELIJAA tai KESÄTYÖNTEKIJÄÄ

infrarakennuttamisen palveluihin.

 

Oletko opintojesi keski- tai loppuvaiheessa oleva rakennusalan opiskelija? Haemme kesäksi kahta avustavaa infrarakentamisen valvojaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Toinen tehtävä sijaitsee Vantaan toimistolla Aviapoliksen alueella (projektina mm. Mt 132 Klaukkalan ohikulkutie) ja toinen Lahden projektitoimistolla (Vt 12 Lahden eteläinen kehätie).

Tulet työskentelemään vaihtelevissa ja mielenkiintoisissa infraprojekteissa mm. työmaavalvoja-apulaisena sekä erilaisissa avustavissa toimistotehtävissä kuten työmaakokouksiin osallistuminen, pöytäkirjojen ja aineistojen laatiminen, laskujen käsittely yms. Perehdytämme tarkemmin kaikkiin tehtäviin ja sovittaessa tarjoamme mahdollisuuden jatkaa tehtäviä kesän jälkeen osa-aikaisena.

Toivomme, että olet opinnoissasi vähintään keskivaiheille edennyt teekkari tai insinööriopiskelija. Haluat kehittyä alallasi ja oppia uutta työskentelemällä asiantuntevien kollegoiden kanssa. Hoidat sinulle uskotut tehtävät luotettavasti ja vastuullisesti. Työskentelet oma-aloitteisella ja innostuneella asenteella. Tietoteknisistä valmiuksista edellytämme sujuvaa MS Officen käyttöä ja muu tietotekninen osaaminen on eduksi. Työtehtävien hoitamiseen tarvitset käytössäsi olevaa autoa.

Toivottavasti kiinnostuksesi heräsi ja haet jo tänään, sillä tehtävät täytetään heti sopivan henkilön löytyessä! Haku päättyy 24.2.2019. Tule osaksi rentoa ja mutkatonta työyhteisöämme monipuolisten tehtävien pariin.

Lisätietoja tehtävästä antaa infrarakennuttamisen johtaja Ilmari Sikander puh. 040 588 4346. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen hakemukset@htj.fi. Merkitse viestikenttään ”Harjoittelija, infra/Vantaa tai Harjoittelija, infra/Lahti”.

 

Takaisin