12.12.2016

HTJ mukana Turun Palloiluhalli -hankkeessa

Turun Kupittaalle, Turku Science Parkin alueelle on nousemassa uusi palloiluhalli.

Turun kaupunki toteuttaa hallin rakentamisen vuokrahankkeena siten, että Turun Teknologiakiinteistöt rakennuttaa hallin, jonka kaupunki vuokraa Turun Teknologiakiinteistöiltä. HTJ:llä on sopimus Turun Teknologiakiinteistöjen kanssa palloiluhallin rakennuttamis- ja työmaavalvontatehtävistä sekä rakennus- että taloteknisten töiden osalta.

Palloiluhallihanke etenee aikataulussaan. Rakennustyöt ovat käynnistyneet keväällä 2016 ja valmistuvat loppuvuodesta 2017. Tällä hetkellä työmaalla on käynnissä rungon pystytys ja vesikattotyöt. Hankkeen kokonaislaajuus on noin 9500 brm2 ja kokonaisarvo noin 15 m€.

Palloiluhalliin tulee katsomokapasiteettia 2500 hengelle ja hallista tulee kansainvälisten lentopallopelien vaatimuksen mukaisesti 12,5 metriä korkea. Hankesuunnitelman lähtökohtana on ollut eri palloilulajit mahdollistava halli, johon tulee tilaa erityisesti koripallon, salibandyn, lentopallon, käsipallon ja voimistelun harrastajille. Myös M&M Kuntotalo aikoo avata uuden kuntosalin palloiluhalliin.

Hankkeen rakentaminen toteutetaan KVR-urakalla. KVR-urakoitsijana toimii Lemminkäinen Talo Oy ja talotekniikan toteutuksen hoitaa Lemminkäinen Talo Oy:n alaurakoitsijana ARE Oy. Arkkitehtisuunnittelusta vastaa arkkitehti Teemu Palo APRT:stä (Arkkitehtityö-huone Artto Palo Rossi Tikka Oy).  

Seuraa palloiluhallin rakentamista 10 minuutin välein päivittyvien kuvien kautta Turun Teknologiakiinteistöjen nettisivuilta.

Lisätietoja:
Rakennuttajatoimisto HTJ Oy
Ari Suikkari
Projektijohtaja
P. 040 5129 612
ari.suikkari@htj.fi

Turun Teknologiakiinteistöt Oy
Mikko Lehtinen
Toimitusjohtaja
Tykistökatu 6, 20520 Turku
P. 0400 960626
mikko.lehtinen@teknologiakiinteistot.fi