19.1.2017

HTJ:n infratoimiala uudelle tasolle

HTJ on vahvistanut infratoimialan organisaatiotaan syksyn ja talven aikana kasvattamalla asiantuntijajoukkoaan useammalla infra-alan konkarilla.

Syksyllä HTJ:n infratoimialan toimialapäällikkönä aloitti Ilmari Sikander, jolla on laajalti kokemusta infra-alasta. ”HTJ erottuu muista kilpailijoistaan suunnittelusta ja urakoinnista riippumattomana rakennuttajatoimistona, eikä meidän siten tarvitse miettiä, missä roolissa haluamme hankkeissa toimia. HTJ:llä voi keskittyä rakennuttamiseen ja tilaajan edun varmistamiseen”, kommentoi Sikander.

HTJ Infra hoitaa hankkeita pienistä toimeksiannoista mittavampiin kokonaisuuksiin. Asiantuntijajoukkomme laaja osaamisala luo hyvät edellytykset hankkeen onnistuneelle läpiviennille. Teemme yhteistyötä talonrakennus-, talotekniikka- ja energiapalveluidemme kanssa ja siten pystymme tarjoamaan kustannustehokkaasti laajojakin palvelukokonaisuuksia.

HTJ on saanut viime aikoina hoitaakseen mittavia projekteja merkittäviltä asiakkailta, muun muassa Liikennevirastolta, Finavialta ja Helsingin kaupungilta. Strategiansa mukaisesti HTJ on edelleen kasvattamassa infratoimialaa. Tähän asti painopiste on ollut pääkaupunkiseudulla, mutta nyt palvelutarjontaa laajennetaan myös muualle Suomeen.

Löydä yhteystiedot ja lue lisää infrapalveluistamme.