6.10.2017

Meyer hyödyntää HTJ:n asiantuntemusta

Turun telakan saamat miljarditilaukset ovat luoneet tarpeen investoida myös telakan rakennuskantaan ja tuotannon nykyaikaistamiseen.

Meyer Turun telakalla on käynnissä 185 miljoonan euron investointiohjelma, jolla yhtiö nykyaikaistaa terästuotantoa sekä lisää Turun telakan tuotantokapasiteettia. HTJ:llä on merkittävä rooli telakan rakennushankkeiden rakennuttamis- ja valvontapalveluissa.

HTJ:n projektijohtaja Ilkka Hiltunen kiittää yhteistyötä telakan hankkeissa: ”Yhteistyö telakan projektipäälliköiden ja muiden alueella toimivien yhteistyökumppaneiden kanssa on toiminut erittäin ammattitaitoisesti ja jouhevasti, huolimatta lukuisten kokousten ja palavereiden aiheuttamasta paineesta. Alueella tulee alkavien rakennushankkeiden johdosta olemaan varsinainen tekemisen meininki. On hienoa, että tällaiset investointihankkeet on saatu käynnistettyä ja että HTJ:lla on mahdollisuus tuoda oman panoksensa telakka-alueen kehittämiseen”.

”Yhteistyö on sujunut hyvin ja ollut tuloksellista. Olemme saaneet hakemamme hyödyt HTJ:n tuomasta ammattitaidosta kaikissa uudisrakennushankkeissamme”, kertoo Tero Lahti Meyer Turku Oy:stä.

Lisätietoja:
Ilkka Hiltunen
Projektijohtaja
Rakennuttajatoimisto HTJ Oy
Puh. 040-5800 543
ilkka.hiltunen@htj.fi

Tero Lahti
Head of Investments and Process development
Meyer Turku Oy
tero.lahti@meyerturku.fi
P.050- 4821734

Tapani Mylly
Viestintäpäällikkö
Meyer Turku Oy
tapani.mylly@meyerturku.fi
P. 050-560 2464