23.11.2018

PROJEKTI-INSINÖÖRI, PROJEKTINJOHTOPALVELUT

Toimintamme kasvaessa haemme

PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ

vahvistamaan Projektinjohtopalveluitamme pääkaupunkiseudulla.
 

Toimit hankkeessa kokemuksesi mukaan osana tiimiä tai itsenäisesti. Olet mukana rakennuttamistehtävissä vaihtuvissa hankkeissa projektin alusta takuuajan loppuun asti. Tehtäväsi voi sisältää suunnittelun ja ohjausta, osaurakoiden kilpailuttamista ja rakentamisen ohjaamista (esim. aikataulutus, kustannusten seuranta) hankkeen loppuun saakka joko hankkeen projektipäällikön alaisuudessa tai itsenäisesti, jolloin tehtävä voi sisältää myös valvontatyötä sekä muuta tilaajan edunvalvontaa monipuolisesti.

Odotamme sinulta soveltuvaa rakennusalan koulutustaustaa (DI/insinööri). Voit olla urasi alkuvaiheessa oleva tuleva alan ammattilainen. Työkokemusta sinulla on mielellään kuitenkin jo jonkin verran, erityisesti työmaatehtävistä. Projektisi tulevat olemaan pääkaupunkiseudulla.

Toivottavasti kiinnostuksesi heräsi! Tule osaksi rentoa ja mutkatonta työyhteisöämme monipuolisten tehtävien pariin. Meillä on hyvä hyrinä, osaavat työkaverit ympärillä ja panostamme henkilöstön hyvinvointiin ja henkilökohtaisen kehittymisen mahdollisuuksiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektinjohtopalveluiden toimialapäällikkö Taina Kuismin puh. 050 4384 184. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen vaikka samantein - osoite on hakemukset@htj.fi.  Merkitse viestikenttään ”Projekti-insinööri, PJP”.

 

Takaisin