12.10.2018

PROJEKTIJOHTAJA, TALONRAKENNUSPALVELUT

Toimintamme kasvaessa Varsinais-Suomen alueella haemme

PROJEKTIJOHTAJAA

talonrakennuspalveluihin Turun aluetoimistoomme.
 

Vastaat itsenäisesti vaativien asiakastoimeksiantojemme läpiviemisestä johtamalla projektiorganisaatiota hankkeen alusta loppuun saakka. Tehtävänäsi on huolehtia rakennushankkeen asiantuntija- ja suunnittelupalvelujen sekä tutkimusten ja selvitysten hankinnasta, suunnittelun ohjauksesta, urakoiden kilpailuttamisesta sekä rakentamisen ohjaamisesta ja valvonnasta. Tehtäväsi saattavat olla myös hankesuunnittelun ohjausta tai muita asiantuntijatehtäviä, joissa toimit itsenäisesti tilaajan yhteyshenkilönä.

Odotamme sinulta insinöörikoulutuksen (RI tai DI) lisäksi vähintään 10 vuoden työuraa rakennus-/kiinteistöalalta sekä kokemusta isojen rakennushankkeiden johtamisesta rakennuttajan roolissa tai rakennusliikkeen palveluksessa.  Sinulla on kykyä ja halua toimia projektinjohtotehtävissä ja johtaa useita eri vaiheissa olevia hankkeita ja niiden tiimejä. Eduksesi katsotaan RAPS tai RAP -pätevyys. Olet myynti- ja markkinointihenkinen ja hyvät vuorovaikutustaidot omaava tuloksentekijä, jolla on laaja-alaista näkemystä/kokemusta eri toteutusmalleista ja kiinteistöalasta yleensä.

Toivottavasti kiinnostuksesi heräsi! Tule osaksi rentoa ja mutkatonta työyhteisöämme monipuolisten tehtävien pariin. Meillä on hyvä hyrinä, osaavat työkaverit ympärillä ja panostamme henkilöstön hyvinvointiin ja henkilökohtaisen kehittymisen mahdollisuuksiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Marjo Jaakkola, puh. 050 302 2480. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si vaikka samantein - osoite on hakemukset@htj.fi. Merkitse viestikenttään ”Projektijohtaja, Turku”.

 

Takaisin