15.12.2017

RAKENNUSTÖIDEN VALVOJA

Toimintamme ollessa hyvässä kasvussa Varsinais-Suomen alueella haemme

RAKENNUSVALVOJAA

Turun aluetoimistoomme.
 

Vastaat kokemuksesi mukaan itsenäisesti tai osana tiimiä vaihtelevien ja mielenkiintoisten korjaus- ja uudisrakentamisen hankkeidemme valvonnasta. Sinulla on soveltuva koulutustausta sekä osaamista ja kiinnostusta laadukkaaseen ja turvalliseen rakentamiseen.

Haemme tehtäviinsä sitoutuvaa osaajaa tiimiimme ja toivomme sinulta vähintään viiden vuoden työkokemusta valvontatehtävien hoitamisesta, työmaan vastaavana mestarina tai työnjohtajana toimimisesta. Sinulla on hyvät suomen kielen taidot ja hallitset tyypilliset työkaluohjelmat. Arvostamme valvontaan liittyviä pätevyyksiä. Tarjoamme sinulle osaamisesi mukaisia haasteita ja mahdollisuutta olla vaikuttamassa tapaamme työskennellä.

Toivottavasti kiinnostuit! Hae jo tänään, sillä tehtävä täytetään sopivan henkilön löytyessä. HTJ:llä pääset osaksi rentoa ja mukavaa työyhteisöä. Meillä on hyvä pöhinä, osaavat työkaverit ympärillä ja panostamme henkilöstön hyvinvointiin ja henkilökohtaisen kehittymisen mahdollisuuksiin. Uudet toimitilamme sijaitsevat Kupittaan alueella PharmaCityssä.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Marjo Jaakkola, puh. 050 302 2480. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen hakemukset@htj.fi. Merkitse viestikenttään ”Rakennusvalvoja, Turku”.

Takaisin