21.12.2017

RAKENNUTTAJAINSINÖÖRI

Toimintamme ollessa hyvässä kasvussa haemme

RAKENNUTTAJAINSINÖÖRIÄ

Hämeenlinnan aluetoimistoomme.

 

Vastaat osaltasi asiakastoimeksiantojemme laadukkaasta toteutuksesta yhdessä muun projektiryhmämme kanssa. Olet mukana rakennuttamistehtävissä vaihtuvissa hankkeissa projektin alusta takuuajan loppuun asti. Tehtäväsi voi sisältää suunnittelun ohjausta, urakoiden kilpailuttamista ja rakentamisen ohjaamista joko hankkeen projektipäällikön alaisuudessa tai itsenäisesti. Tarvittaessa osallistut myös valvontatyöhön sekä muuhun tilaajan edunvalvontaan monipuolisesti.

Odotamme sinulta soveltuvaa rakennusalan koulutustaustaa, talonrakennusalan osaamista ja kiinnostusta asiantuntijatehtävissä toimimiseen. Kykenet työskentelyyn itsenäisellä ja vastuullisella otteella. Yhteistyötaitosi ovat hyvät toimiessasi hankkeessa eri osapuolten kanssa. Arvostamme kokemusta rakennuttamis-, suunnittelu-, työmaavalvonta- tai työmaamestarin tehtävistä. Eduksesi katsotaan rakennustyön valvojan tai rakennuttajan (RAP) pätevyys. Tarjoamme sinulle osaamisesi mukaisia haasteita ja mahdollisuutta olla vaikuttamassa tapaamme työskennellä.

Toivottavasti kiinnostuit! Hae jo tänään, sillä tehtävä täytetään sopivan henkilön löytyessä. HTJ:llä pääset osaksi rentoa ja mukavaa työyhteisöä. Meillä on hyvä pöhinä, osaavat työkaverit ympärillä ja panostamme henkilöstön hyvinvointiin ja henkilökohtaisen kehittymisen mahdollisuuksiin. 

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Esko Salonen, puh. 050 358 7795. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen hakemukset@htj.fi. Merkitse viestikenttään ”Rakennuttajainsinööri, Hämeenlinna”.

Takaisin