13.6.2018

SÄHKÖASIANTUNTIJA/-VALVOJA

Toimintamme ollessa hyvässä kasvussa haemme

SÄHKÖASIANTUNTIJAA/-VALVOJAA

talotekniikka- ja energiapalveluihimme Tampereelle.
 

Sen, missä hankkeessa meillä aloitat, määrittää oma taustasi, työkokemuksesi, koulutuksesi ja kiinnostuksen kohteesi. Työskentelet hankkeiden vaatimusten mukaan joko itsenäisesti tai osana projektitiimiä monipuolisissa rakennushankkeissa sähköasiantuntijana ja -valvojana. Lisäksi työnkuvaan voi kuulua myös osaamisesi mukaan erilaiset asiantuntijatehtävät tilaajan edunvalvontatehtävissä, suunnittelun ohjauksessa ja hankekehityksissä.

Odotamme sinulta soveltuvaa sähköalan koulutustaustaa (vähintään teknikon tutkinto) sekä osaamista ja kiinnostusta asiantuntijatehtävissä toimimiseen. Olet kokenut alan asiantuntija, jolle on kertynyt alan työkokemusta jo vähintään 5-10 vuotta, josta sähkötöiden valvontakokemusta mielellään useampi vuosi.

Toivottavasti kiinnostuksesi heräsi! Tule osaksi rentoa ja mutkatonta työyhteisöämme monipuolisten tehtävien pariin. Meillä on hyvä hyrinä, osaavat työkaverit ympärillä ja panostamme henkilöstön hyvinvointiin ja henkilökohtaisen kehittymisen mahdollisuuksiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Esko Salonen, puh. 050 358 7795. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen vaikka samantein ja viimeistään kesälomailujen jälkeen - osoite on hakemukset@htj.fi. Merkitse viestikenttään ”Sähköasiantuntija, Tampere”.

 

 

 

Takaisin