29.3.2018

SÄHKÖASIANTUNTIJA/-VALVOJA

Toimintamme kasvaessa haemme

SÄHKÖASIANTUNTIJAA/-VALVOJAA

Tampereelle.

 

Tulet työskentelemään osana HTJ:n projektitiimiä Pirkanmaan sairaanhoitopiirin mittavassa Tays uudistamisohjelma 2020 – etupihahankkeessa sähköasiantuntijana ja -valvojana.

Odotamme sinulta soveltuvaa sähköalan koulutustaustaa sekä osaamista ja kiinnostusta asiantuntijatehtävissä toimimiseen. Olet alan asiantuntija, jolle on kertynyt alan työkokemusta jo vähintään viisi vuotta, josta sähkötöiden valvontakokemusta mielellään useampi vuosi.

Toivottavasti kiinnostuit! Hae jo tänään, sillä tehtävä täytetään sopivan henkilön löytyessä ja hae kuitenkin viimeistään 22.4.2018. HTJ:llä pääset osaksi rentoa ja mukavaa työyhteisöä. Meillä on hyvä pöhinä, osaavat työkaverit ympärillä ja panostamme henkilöstön hyvinvointiin ja henkilökohtaisen kehittymisen mahdollisuuksiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektijohtaja Jyrki Anttila, puh. 050 358 0608 sekä aluejohtaja Esko Salonen, puh. 050 358 7795. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen hakemukset@htj.fi. Merkitse viestikenttään ”Sähköasiantuntija, Tampere”.

 

 

Takaisin