13.6.2018

TALONRAKENNUSTÖIDEN VALVOJA

Toimintamme ollessa hyvässä kasvussa Varsinais-Suomen alueella haemme

TALONRAKENNUSTÖIDEN VALVOJAA

Turun aluetoimistoomme.
 

Vastaat itsenäisesti tai osana tiimiä mielenkiintoisten korjaus- ja uudisrakentamisen hankkeidemme valvonnasta. Sinulla on soveltuva koulutustausta sekä osaamista ja halua olla ohjaamassa laadukkaaseen ja turvalliseen rakentamiseen.

Haemme tehtäviinsä sitoutuvaa osaajaa tiimiimme ja edellytämme sinulta vähintään viiden vuoden työkokemusta valvontatehtävien hoitamisesta tai työmaan vastaavana mestarina toimimisesta. Sinulla on hyvät suomen kielen taidot ja hallitset tyypilliset työkaluohjelmat. Arvostamme valvontaan liittyviä pätevyyksiä. Tarjoamme sinulle osaamisesi mukaisia haasteita ja mahdollisuutta olla vaikuttamassa tapaamme työskennellä.

Toivottavasti kiinnostuksesi heräsi! Tule osaksi rentoa ja mutkatonta työyhteisöämme monipuolisten tehtävien pariin. Meillä on hyvä hyrinä, osaavat työkaverit ympärillä ja panostamme henkilöstön hyvinvointiin ja henkilökohtaisen kehittymisen mahdollisuuksiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Marjo Jaakkola, puh. 050 302 2480. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen vaikka samantein ja viimeistään kesälomailujen jälkeen - osoite on hakemukset@htj.fi. Merkitse viestikenttään ”Rakennusvalvoja, Turku”.

 

Takaisin