1.7.2016

Tikkurilan uuden toimistotalon rakennuttamis- ja valvontatehtävät HTJ:lle

Kiinteistösijoitusyhtiö Sponda Oyj rakennuttaa Vantaan Tikkurilan juna-aseman yhteyteen uuden 6-kerroksisen toimisto- ja liiketilakokonaisuuden. Kiinteistö täydentää voimakkaasti kehittyvän Tikkurilan palvelutarjontaa ja muodostaa merkittävän kokonaisuuden Tikkurilan kaupunkikuvaan. HTJ vastaa hankkeen rakennuttamis- ja työmaavalvontapalveluista.

Hanke toteutetaan kahdessa vaiheessa. Ensimmäinen vaihe käynnistyy heinäkuussa 2016 ja valmistuu maaliskuussa 2018. Hankkeen ensimmäisessä vaiheessa kiinteistöön valmistuu 9 500 neliömetriä vuokrattavaa tilaa ja investoinnin arvioidaan olevan noin 31 miljoonaa euroa. Toisen vaiheen käynnistämisestä Sponda päättää myöhemmin vuokraustilanteen mukaan.  

Liike- ja toimistotalon suunnittelussa ja rakentamisessa korostetaan energiatehokkuutta ja ympäristöä säästäviä ratkaisuja. Rakennukselle haetaan Gold-tason LEED®-ympäristösertifikaattia. Lue lisää LEED-sertifioinnista.

Rakennuttaja Sponda Oyj on Suomen suurimpien kaupunkien toimitilakiinteistöihin erikoistunut kiinteistösijoitusyhtiö. Lue Spondan tiedote hankkeesta. Hankkeen pääurakoitsijana toimii Lehto Group Oyj ja pääsuunnittelijana Arkkitehtitoimisto Brunow & Maunula Oy.

 

Lisätietoja hankkeesta
Pentti Schroderus
Ryhmäpäällikkö
Rakennuttajatoimisto HTJ Oy
050 3717 766
pentti.schroderus@htj.fi