30.11.2016

Turun alueelle uusi aluepäällikkö

Marjo Jaakkola on aloittanut Turussa aluepäällikkönä.

HTJ:n tilauskanta Turun seudulla on kehittynyt suotuisasti kuluneiden viime vuosien aikana. Kiitos tästä kuuluu asiakkaillemme, jotka ovat luottaneet osaamiseemme sekä yhtiömme työntekijöille, jotka ovat osoittaneet olevansa asiakkaidemme luottamuksen arvoisia.

Olemme vahvistaneet Turun toimiston organisaatiotamme seuraavasti:

DI Marjo Jaakkola (49) on aloittanut työnsä HTJ:n Turun toimiston aluepäällikkönä 24.10.2016. Jaakkola siirtyi HTJ:lle Bonavalta (ent. NCC Housing) Turun aluejohtajan tehtävästä.  Jaakkola on toiminut Turussa asuntotuotannon hankekehittämisen ja rakennuttamisen parissa vuodesta 2005 alkaen. Ennen asuntorakennuttamisen pariin siirtymistä hän työskenteli pääkaupunkiseudulla toimitilakiinteistöjen kiinteistöjohtamisen tehtävissä.

Ari Suikkari, joka tunnetaan Turussa osaavana ja kokeneena asiakasprojektiensa hoitajana, jatkaa myös edelleen yhtiömme palveluksessa projektijohtajana. Ari keskittyy jatkossa enemmän projektikohtaisiin vastuutehtäviin, joista hänellä on jo vuosi-kymmenten kokemus.

Haluamme jatkaa toimintaamme merkittävänä alan toimijana Turun talousalueella.
Olemme edelleen kasvattamassa organisaatiotamme uusilla rekrytoinneilla voidaksemme entistä paremmin vastata asiakkaidemme tarpeisiin.

Lisätietoja:
Rakennuttajatoimisto HTJ Oy

Esko Salonen            
Johtaja, aluetoiminnot        
P. 050-358 7795

Marjo Jaakkola
Aluepäällikkö, Turku
P. 050-302 2480